Пт, 26.04.2024, 00:49
SITE LOGO
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Главная » 2008 » Травень » 4 » "Свобода" не допустила конопляний марш!
"Свобода" не допустила конопляний марш!
22:01

У суботу, 3 травня 2008 року, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" провела на Михайлівській площі у Києві акцію проти легалізації наркотиків.

Акція "Свободи" була спрямована проти так званого "маршу свободи", який намагалися пров ести прикормлені закордонними грантами "професійні борці за легалізацію легких наркотиків" у рамках так званого "глобального конопляного маршу".

Не діждавшись адекватної реакції влади та правоохоронних органів Всеукраїнське об ' єднання "Свобода" не допустила учасників конопляного маршу на Михайлівську площу та заблокувала їх рух вулицями столиці.

Обкурені борці за легалізацію наркотиків спробували провести жалюгідну акцію під стінами Головного Управління МВС у м. Києві. "Свобода" стурбована неадекватною реакцією українських правоохоронців та київської влади, які на словах висловлюють необхідність боротьби з наркоманією, водночас допустивши вживання наркотиків під стінами столичного управління МВС.

Виступаючи перед учасниками акції проти легалізації наркотиків лідер Всеукраїнського об ' єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив:

Ми припини ли цю злочинну акцію, вдавшись до прямої протидії та не допусти л и наркотичного блюзнірства в центрі столиці нашої держави .

Сьогоднішня акція є символом відпорності київської громади, що об'єдналася для захисту своїх інтересів та майбутнього своїх дітей".

Присутні під час акції київські вчителі та лікарі закликали вжити негайну реакцію щодо пропаганди та розповсюдження наркотиків під якими б облудними гаслами це не відбувалося.

Акцію Всеукраїнського об'єднання "Свобода" підтримали понад тисячу киян. З національними прапорами у вишиванках українці висловили свій протест відкритій пропаганді моральних збочень. Головними гаслами учасників акції стали: "Наркотики - це не свобода! Наркотики - це залежність", "Наркодилерам - смертну кару", "НаркобарОнів - за грати! НаркобарАнів - лікувати!", "Геть пропаганду наркоманії та гомосексуалізму", "Легалізація наркотиків - прибутки наркобаронам", "Сьогодні марихуана - завтра героїн

Напередодні Всеукраїнське об'єднання "Свобода" спрямувало звернення до київської влади та правоохоронних органів з вимогою не допустити проведення заходу, метою якого є відкрита пропаганда наркотиків і моральних збочень.

Нагадуємо, у програмі Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на виборах до Київської міської ради пе редбачено: "Створити здорову моральну атмосферу в столиці. Посилити контроль за реалізацією алкогольних і тютюнових виробів, позбавляти права на торгівлю за продаж цих товарів неповнолітнім. Звільнити Київ від наркотиків і грального бізнесу" .

30 квітня 2008 року Політвиконком Всеукраїнського об'єднання "Свобода" прийняв заяву: Наркотики - це не свобода! Це - залежність!

З текстом заяви можна ознайомитись на сторінці ВО "Свобода": http://www.vosvoboda.info/ukr

Прес-служба Київської міської організації ВО "Свобода"

3 травня 2008 року
 
Просмотров: 929 | Добавил: Микола | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz